ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

24 Φεβ 2010

Οι Γερμανοί είναι "φίλοι μας... η συνέχεια!

Κι αφού έκανα την αρχή του "κακού" με την πρώτη μου αναδημοσίευση εδώ: http://atsalakoti.blogspot.com/2010/02/blog-post_23.html

Αποφάσισα να αναρτήσω και τη συνέχεια, καθώς σήμερα έλαβα ένα απαντητικό email και το εξώφυλλο του περιοδικού της εθελοντικής ομάδας δράσης Πιερίας, που απευθυνόταν στον αρχισυντάκτη του γερμανικού περιοδικού Focus, με πολύ πετυχημένο και αρκετά χιουμοριστικό τρόπο! Για να λήξω λοιπόν αυτό που ξεκίνησα, και για να γελάσετε κι εσείς, σας το παραθέτω! Μη θυμώσετε με τους γερμανούληδες όμως, όοοοχι! Είπαμε, ο θυμός μας, μόνο δυναμώνει τους επιτήδειους και γυρνάει εις βάρος μας, μεταμορφώστε το θυμό σας σε δυνατές, αποτελεσματικές δράσεις και παντοδύναμο χιούμορ για να αφοπλίσετε όποιον ποντάρει στο θυμό σας!

Παραθέτω το email που έλαβα:

Αξιότιμε κύριε Helmut Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.

Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.

Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν..

Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια
designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!

Φιλικά

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

1 σχόλιο:

  1. Προσωπικά διαφωνώ με τη λογική του "πληρώστε τις αποζημιώσεις", όχι γιατί οι Γερμανοί δεν θα έπρεπε να πληρώσουν -και χρωστάνε πολλα σε όλο τον κόσμο- αλλά γιατί με το να αναμοχλεύουμε το παρελθόν και να ξυπνάμε φαντάσματα δεν βγαίνει τίποτα και δεν πάμε μπροστά.
    Σαν απάντηση, θα τους επέστρεφα το εξώφυλλό τους, όπου η Αφροδίτη - Ελλάδα τους δείχνει το υψωμένο μεσαίο δάχτυλο, γιατί σαν Έλληνας αυτο θέλω να κάνω: κωλοδάχτυλο στην Ευρώπη τους. Και άμα τους αρέσει.

    Υ.Γ. Δεν σχολιάζω την κακογουστιά του εξωφύλλου, γιατι δεν περιμένα κατι καλύτερης αισθητικής από τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή