ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

30 Οκτ 2010

ΑΑΑ...ΨΟΥ!


Χειρότερο από το να φτερνίζεσαι 15φορές/15" είναι να προσπαθείς να φτερνιστείς και να σου κόβεται 15φορές/5'. 

Οι μισοί άνθρωποι που ξέρω είναι άρρωστοι. Έχουν αυτή την ηλίθια ίωση που προκαλεί συνάχι, πονόλαιμο, μύξες και δέκατα, οι άλλοι μισοί φλερτάρουν με την ιδέα αυτής.
Εγώ πάντως, βγήκα έξω μετά από ζεστό μπάνιο και «το δάγκωσα». Γούσταρα όμως, μύριζε τζάκι και κρύο, μου κόπηκε η ανάσα από το περπάτημα και τον παγωμένο αέρα και γούσταρα. Μαζόχα δεν είμαι, απλά αγαπάω το χειμώνα. Μου έχει λείψει τα τελευταία χρόνια. Αφήστε που αυτό το μούδιασμα από το κρύο, μου φαίνεται σαν εκδίκηση εκείνου του βδελυρού καύσωνα που ζούμε το καλοκαίρι με τη σκόνη και τον ιδρώτα να λασπώνουν κάθε μας κίνηση. Χίλιες φορές παγωνιά, μας φέρνει και πιο κοντά, φοράμε χνουδωτές κάλτσες και τρίβουμε τις πατούσες κάτω απ’ τα σκεπάσματα. Μπορεί να έχει λίγη μύξα παραπάνω η εποχή, αλλά αν μη τι άλλο, αξίζει να υποστούμε 10 "Ααα-Ψου", αν πρόκειται να ανταμειφθούμε με μια ζεστή κούπα που μυρίζει καλύτερα κι απ’ τις μπούκλες μιας πριγκίπισσας Disney (για να μην αρχίσω τις προστυχιές πάλι :P) και ζεσταίνει γλυκά τα ακροδάχτυλά μας και τα σωθικά μας. Καλό Χειμώνα παίδες. Αν κρυώνετε κάντε σεξ, λειτουργεί πλήρως ευεργετικά για το σώμα. Αν είστε άρρωστοι, κάντε σεξ, λειτουργεί ευεργετικά και για το ανοσοποιητικό. Αν δεν κρυώνετε και δεν είστε άρρωστοι, δε γαμιέται, κάντε σεξ. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. 

Υ.Γ.
Ακούστε και μουσική, πολλή μουσική! Σκοτώνει την ασχήμια και το θυμό του κόσμου.
Στην υγειά σας!

3 σχόλια:

  1. Αααα!!!! Στο κλαμπ των συναχομένων όλοι μας!! Να μαζευτούμε να φυσάμε τις μύτες μας, ωραία θα είναι! Και να τρίψουμε τις πατούσες μας! Και να κάνουμε σεξ! Κοινώς θα είμαστε σε ένα μπουρδελοσανατόριο χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Περαστικά μας και φιλιά πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego pou den arosteno epeidi exo ta adisomata ths havanas boro na sinehiso na kano sex.lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΝΑΤΟΡΙΟ! Γουστάρωωωω, με τις υγείες σου καλογριάκι! :D

    GO Staytrue! Keep sexing!

    ΑπάντησηΔιαγραφή