ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

8 Φεβ 2011

Τσαντική παράνοια...

21.1 - μέσα στο μετρό...

Κρατιέμαι από χειρολαβή, ακριβώς απέναντί μου κάθεται ένας τύπος. Τα μαλλιά του δεν τον άντεξαν κι έπεσαν, οπότε το κεφάλι του ήταν κάμπριο. Η μακρουλή του μύτη στήριζε ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά, αλλά πίσω από τα τζάμια διέκρινες αμέσως το τρελό του βλέμμα. Φορούσε μακρύ μαύρο παλτό και κρατούσε ένα καφέ δερμάτινο χαρτοφύλακα ΤΙΓΚΑ στα κοριτσίστικα αυτοκολλητάκια! Μπρος-πίσω, πάνω-κάτω, μέσα-έξω παντού είχε αυτοκόλλητα. Τι νεράιδα, λουλούδι, γκλίτερ, καρδούλες, τουίτι, χέλο κίτι, απ' όλα είχε ο χαρτοφύλακας! Προσπάθησα να φτιάξω κάτι παρόμοιο για να καταλάβετε τι εννοώ: 

Κι εγώ ούσα καχύποπτη από τη φύση μου, σκέφτηκα αμέσως "Ποιος άντρας κουβαλάει τέτοιο χαρτοφύλακα;"
-Queen με παιδικά απωθημένα? Αποκλείεται τέτοια κακογουστιά.
-Μπαμπάκας με κακομαθημένη κόρη; Τόσο πολύ πια;
-Ανώμαλος παιδέρας; Ω ναι!
Τον κοίταξα με μίσος, αλλά δεν μου έδινε σημασία, προφανώς ήμουν πολύ μεγάλη για τα γούστα του. Πολύ θα ήθελα να πιάσω στα χέρια μου έναν τέτοιο άνθρωπο και να βρεθώ σε ένα μέρος που δεν ακούγονται οι φωνές, που δεν φαίνονται οι πράξεις...

Μιλώντας για τσάντες, (όπως μου θύμισε σήμερα ο Thor που έγραψε κάτι σχετικό). Την ίδια μέρα λοιπόν που παρατήρησα εκείνο το χαρτοφύλακα-μέσο αποπλάνησης ανηλίκων, παρατηρούσα γενικότερα τις τσάντες των ανθρώπων, πού στοιβάζει ο καθένας την πραμάτεια του για να κυκλοφορήσει. Επικρατέστερη παρατήρηση, όπως πολύ εύστοχα έγραψε κι ο  Thor, ήταν οι γκόμενες με αγκυλωμένο βραχίονα για να κρέμεται η τσαντάρα. Και σα να μην φτάνει ότι κάνουν το χέρι τους κρεμάστρα, περπατάνε και σινάμενες-κουνάμενες με την τσαντάρα να κάνει κούνια-μπέλα στην πλευρά του δρόμου. Ο κλέφτης φταίει μετά; Περαστικός ήταν αυτός και είδε στην "κρεμάστρα" την τσαντάρα σαν προϊόν σε προσφορά! Άλλη φορά να το μαζεύεις το κουλό σου.

Υ.Γ. Δεν μου αρέσει να κουβαλάω τσάντες, όσο υπάρχουν τσέπες, ο κόσμος είναι καλύτερος.

4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα!
    Να σε ρωτήσω κάτι;
    Αυτό το... συστηματάκι το καινούριο με το χέρι-κρεμμάστρα, υπήρχε πάντα και απλά εγώ δεν το είχα προσέξει ή είναι καινούρια ανακάλυψη;
    Δεν έχω χειρότερο, λέμε!
    Προσωπικά, αυτές θέλω να τις πλακώσω στο ξύλο πολύ περισσότερο απ' τον τύπο με τον girly χαρτοφύλακα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
    Έτσι και τον είχα πετύχει τον τυπά, παίζει να τον είχα κάνει ρόμπα. Οκ, όσο κουκουρούκου κι αν είναι, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί έτσι. Και πίστεψέ με, δεν είσαι καχύποπτη. Και εγώ για παιδέρα θα τον είχα κόψει, στάνταρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diafwnw...ok ekentriko,asteio kai poly kakogousto sigoura alla mexri ekei..sigoura an evlepa ki esena sto dromo me ti diki mou antilipsi kai aisthitiki px tha mporousa na vrw kati na se kanw rompa ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Lilith
    To σύστημα χέρι-κρεμάστρα υπάρχει τα τελευταία χρόνια, από τότε που οι τσάντες έπαψαν να κρεμιούνται στον ώμο και κάποια ανορεξική στην πασαρέλα ή στο χόλιγουντ κρέμασε μία στο βραχίονα, μετά πήγαν όλες και έκαναν το ίδιο σαν καλά καρμπόν!

    @Thor
    Μάλλον ήταν παιδέρας, έχω αποκλείσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα. Θα προτιμούσα βέβαια εκείνο το μέρος μακριά από κόσμο και με τέλεια ηχομόνωση, παρά τη ρόμπα.

    @dark pupp
    Όπως είπα, μάλλον ήταν παιδέρας! Δεν θα με πείραζε να φοράει φούξια μποά, λαμέ σορτσάκι και να χορεύει καν-καν, αλλά ο "κύριος" προφανώς το έπαιζε "φυσιολογικός" και είχε το χαρτοφύλακα για να αποπλανεί ανήλικα και μάλιστα πολύ μικρά ώστε να "τσιμπάνε" με νεράιδες και τουίτι, οπότε ένα κραξιματάκι ίσως να του χρειαζόταν. Αν ήταν κουατροσέξουαλ (όπως η Τζολί :P) δεν θα με πείραζε, αλλά παιδάκια; Γκρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή