ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

11 Απρ 2011

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ

Η επόμενη δημόσια διαβούλευση για αυτό το θέμα θα γίνει μετά από 200 χρόνια 24 μέρες, 3 ώρες και 29 λεπτά. Πέντε μέρες έμειναν μέχρι να κλείσει, ψηφίστε τις απόψεις που πιστεύετε ότι θα κάνουν διαφορά ή προτείνετε τις δικές σας. Τα δικαιώματα δεν είναι μόνο ανθρώπινα και όποιος έχει αντίθετη άποψη, μπορεί να πάει στη γωνία και να ψοφήσει ησύχως.   

 

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό»

Το Σχέδιο Νόμου «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» τίθεται σε δημόσια διαβούλευση με στόχο τη συλλογή παρατηρήσεων και σχολίων για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου καθεστώτος προστασίας των ζώων. Η διαδικασία διαβούλευσης θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2011.
Μιλένα Αποστολάκη
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Αθήνα, 31 Μαρτίου 2011

http://www.opengov.gr/ypaat/?p=128

4/10/2010 - Πορεία για τα δικαιώματα των ζώων στην Αθήνα, ίσως η μοναδική ειρηνική πορεία που έφερε αποτελέσματα το 2010 και η μόνη συλλογή υπογραφών που βρήκε κάποια ανταπόκριση. Προηγήθηκαν πολλά χρόνια απελπισίας, εκμετάλλευσης, αιματοχυσίας και αποτρόπαιων εγκλημάτων κατά των ζώων, αλλά και άπειρες κλήσεις, για βοήθεια και αλλαγή και εφαρμογή του νόμου και των ποινών που προβλέπει, συλλογές υπογραφών, διαμαρτυρίες και δουλειά "πεζοδρομίου" από φιλόζωους ή ζωόφιλους. Είναι ένα ψήγμα ελπίδας ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Ένα μικρό βήμα... άντε λοιπόν, κάνε το βήμα, μπες και ψήφισε λέμε! Συμμετοχή λέγεται και είναι μια αρχή.

"Ο πολιτισμός ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα." Μ. Γκάντι
πηγή εικόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου