ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

5 Απρ 2011

Να μην ξεχάσω...

...να σας πω:

-Βρισκόμουν σε ταξί στην Κηφισίας, δεξιά μου, ένας τύπος κρυβόταν μέσα σε κάτι θάμνους. Το "μποτιλιάρισμα" των αυτοκινήτων ήταν τραγικό, βαριόμουν τη ζωή μου, θα έφτανα του αγρίου πούστη ανήμερα στους Αμπελοκήπους, οπότε γύρισα να δω τι διάολο κάνει ο μαλάκας μέσα στο θάμνο. Αυτός έκανε κάτι κουλά, κουνούσε χέρια και βεβαιωνόταν ότι σου τράβηξε την προσοχή (εγώ νόμιζα ότι έπαθε κάτι ας πούμε και πέθαινε ο άνθρωπας). Σε κάποια στιγμή, αφού κοίταξα μπροστά το κόκκινο φανάρι, ξαναγύρισα να δω αν ψόφησε και προς έκπληξή μου, ο τύπος ήταν επιδειξίας! Προσπαθούσε τουλάχιστον, δεν είχε να επιδείξει και τίποτα, με το ζόρι κατάλαβα τι κρατούσε ο κακομοίρης. Έσκασα στα γέλια και φώναξα τον οδηγό να τον δει, αλλά μέχρι να γυρίσει, ο τύπος κρύφτηκε μέσα στο θάμνο. Επιδειξία α λα μπουσέτο πρώτη φορά συναντάω. Ντροπαλό αγόρι, πήγε να το δείξει στη χλωρίδα μπας και δει άσπρη μέρα!


-Θέλουν να απαγορεύσουν (άκουσον-άκουσον) τις οικιακές καλλιέργειες λέει, κώδιξ αλιμεντάριους θα εφαρμοστεί λέει, που να τους καεί και το τελευταίο λευκοκύτταρο πριν σώσουν να το κάνουν, λέω!
Για αναλυτικά και λοιπά πάτα εδώ.
 Αγρότισσα θα γίνω,
μαρούλια θα σκαλίζω
κι ας πήξει η ταράτσα στο ζαρζαβατικό!

Οι αμερικλάνοι απαγόρευσαν τη συλλογή βρόχινου νερού... σε λίγο θα ζητάμε άδεια και για να κλάσουμε. Άει σιχτίρ πια, βαρέθηκα τις βλακείες.

-Βρέθηκε ο "ΕΠΟΜΕΝΟΣ" που προσπάθησε να μου πει τα δικά του!
Για όσους δεν κατάλαβαν βλ. εδώ 
Ένας ρατσιστής του κερατά ήταν και τον πήρε και τον σήκωσε! Ήθελα να ήξερα, υπνοπαιδεία με άδωνη και καρατζαφέρη κάνουν; Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύονται τα εμετικά λογύδρια στην τηλεόραση και στη βουλή, όχι το φύτεμα της πατάτας! Λοβοτομή-ΟΛΕ. Ο τύπος είχε 2-3 εναπομείναντα κύτταρα και λίγο ένστικτο αυτοσυντήρησης, οπότε "αλλαξοπίστησε" ταχύτατα και θέλησε να το ξανασκεφτεί μετά από αυτά που του είπα, κάτι είναι κι αυτό.

Μην χαζεύετε λέμε, είναι μεταδοτικό!


πηγή εικόνας

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=2sxm19JZ8lg

    Όχι τόσο για τους στίχους, όσο για τον τίτλο!
    Άλλωστε, η φράση σημαίνει κάτι άλλο, αλλά για χάρη του επιδειξία της γειτονιάς, ας κυριολεκτήσουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Littlewind... μαντάρα τα κανα!!! χίλια συγγνώμη,εκατομμύρια συγγνώμη....απολογούμαι! πήγα να βάλω στο κουτάκι οτι μ'άρεσε και πατούσα το hate it δίπλα....δεν το στραβώθηκα το άλλο το κουτάκι αριστερά. Aμάν,συγγνώμη και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ArtOfGrief γελάωωωωω με το "Beating Around the Bush" κι έψαχνα soundtrack για το post χιχιχι :D

    @Υακίνθη, είσαι ασυγχώρητη τσκ τσκ τσκ, μα να πατήσεις το λάθος κουτάκι; Είναι δυνατόν;;; Χαχαχαχα! Χαλάρωσε αγαπητή μου, καλώς ήρθες στο σουρεάλ νησάκι μας. Mου αρέσει να βλέπω κι ένα "hate it", δεν το πατάει ποτέ κανείς το καημένο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή