ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

15 Ιουν 2011

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!



Κάποιες μέρες δουλεύω από το σπίτι μου, κι αυτό για να έχω την ησυχία μου και να φοράω παντόφλες. Σήμερα είναι μία από αυτές, έχω να τελειώσω δυο-τρία πράγματα, αλλά το γειτονόπουλο με τα drums ξαναχτύπησε! Άρχισε να κοπανάει πάλι τις μπαγκέτες του, χωρίς καμία αίσθηση ρυθμού και μόλις πάει να βρει κάτι… σαν αρμονία, το κόβει και φορτσάρει κοπανώντας το ταμπούρο όσο πιο γρήγορα μπορεί! Νομίζω ότι έχει αρχίσει να μου προκαλεί ημικρανία και προτιμώ 1000 φορές το κοριτσάκι που ζωγραφίζει εκεί ήσυχο. Το κλείνουν σε ένα studio με μια κάμερα και αυτό μπογιατίζει τους μουσαμάδες, τον εαυτό του, το πάτωμα... όλα ωραία και χρωματιστά, κάνουν κι οι γονείς τη δουλειά τους, μένουν και οι γείτονες στην ησυχία τους!

Σε ποια ηλικία αρχίζουν να πηδολογάνε τα σημερινά αγόρια; Τουλάχιστον, να πάει να ξεδώσει κάπου αλλού μήπως γλιτώσουμε το ντούπου-ντούπου!
Κοιμάται και το αμόρε μέσα τώρα γιατί δουλεύει το βράδυ, έτσι τον ξυπνήσει και μαζί με τα κλαπατσίμπανα, έχω και τον άλλο στα πόδια μου και δεν μπορέσω να δουλέψω, θα πάω να του κάνω τις μπαγκέτες κλύσμα για να βρει χαρά στα σκέλια του! Αφού από μουσική δεν το ‘χει το παλικάρι... at least he will put them to good use!

image source: http://www.kaneva.com/mykaneva/PictureDetail.aspx?assetId=4060918

3 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά τις μπαγκέτες δεν τις ρώτησες...
    Τι σου έφταιξαν αυτές οι καημένες; :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν μερικά χρόνια όταν έμενα στο άλλο σπίτι, σχόλαγα στις 4 (τι ωραίες εποχές ρε γαμώτο...) και επειδή η δουλειά ήταν 4' με τα πόδια, στις 16:04 ήμουν κυρία στο τσαρδί μου. Γύρω στις 16:30 έπεφτα για ύπνο (ο ύπνος θρέφει τα παιδιά κι ο ήλιος τα μοσχάρια και εκείνες τις εποχές ήμουν ακόμα παιδί).
    Κάθε γ@μημένη φορά και πάντα ένα τέταρτο αφού είχα γίνει ένα με το μαξιλάρι, το διπλανό καλόπαιδο κοπανούσε τα χλαπατσίμπαλά του. Αυτό τράβηξε 4 μήνες.
    Μετά δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Ή κάποιος πιο αποφασιστικός από εμένα του συνέδεσε τις μπαγκέτες του με το παχύ του έντερο, ή βρήκε γκόμενα.
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Lilith, λες να πάρω και γραπτή συγκατάθεση από τον κατασκευαστή πριν του τις κάνω κλύσμα;

    @Vampiria, 4 ΜΗΝΕΣ; Are you fucking Daisy? Delivery θα του στείλω τις γκόμενες έτσι και δω ότι το συνεχίζει κι αν δεν πιάσει το νόημα, θα στείλω και γκόμενους, νταβραντισμένους κι ας διαλέξει τη ρότα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή