ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

12 Οκτ 2011

Οι Xαρακτήρες Tων Aριθμών



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  1. Το ένα είναι ξινό, ξενέρωτο, λίγο ξερόλας και... κακομαθημένο. Το τρως στη μάπα σε όλες τις περιπτώσεις και το ξέρει, γι’ αυτό σου κουνιέται όταν το στραβοκοιτάς.

  1. Το δύο είναι πιο χαριτωμένο και τσαχπίνικο. Καμιά φορά θες να το πάρεις αγκαλιά και καμιά άλλη (που έχεις τις μαύρες σου) θες να χαθεί από μπροστά σου για να μην ξενερώνεις.

  1. Το τρία είναι σοβαρό και ισορροπημένο. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ξέρει ότι γράφει ιστορία. Σε κοιτάζει αφ’ υψηλού με τις καμπύλες του γυρτές και δεν σου αφήνει περιθώριο για μαλακίες. Ξέρεις ότι άμα κάνεις μαλακία, θα τα φας και θα ‘ναι κρύα.

  1. Το τέσσερα είναι το πιο φλύαρο. Νομίζεις ότι σου λέει συνέχεια «τέσσερις φορές το τέσσερα, τέσσερις φορές το τέσσερα, τέσσερις φορές το τέσσερα, τέσσερις φορές το τέσσερα, τέσσερις φορές το τέσσερα, τέσσερα, τέσσερα, τέσσερα…»

  1. Το πέντε έρχεται χοροπηδηχτό και ξεκάθαρο. Μπόινγκ-μπόινγκ, εμφανίζεται, πιάνει το χώρο του, σου τακτοποιεί κάθε γωνιά μες στο κεφάλι σου με κυβάκια και φεύγει!

  1. Το έξι είναι «νιάου», ναζιάρικο και καλό. Σαν χαδιάρα γατούλα, έρχεται, σου τραβάει την προσοχή, κορδώνει την ουρά του, τρίβεται στα μούτρα σου και ξεχνάς πού είχες μείνει. Σιξ-σιξ-σιξ…

  1. To επτά είναι αντιπαθητικό, χώνει τη μύτη του παντού και σε εκνευρίζει. Ειδικά όταν το λένε «εφτά» το προφέρεις και φτύνεις και μια ροχάλα, έτσι για να φύγει ο μαλάκας ο νούμερος. Δεν το γουστάρουμε το εφτά – φτού!

  1. Το οχτώ χορεύει, είναι χαμογελαστό, ξαπλώνει και γίνεται άπειρο, διπλώνει και γίνεται μηδέν, στριφογυρίζει και γίνεται μοντέρνα τέχνη. Έχει άπειρες προοπτικές, το αγαπάς το οχτώ, είναι το καλύτερο!

  1. Το εννιά είναι κορίτσι, αλλά σοβαρό κάπως όχι τόσο χαριτωμένο. Μπορείς να πεις ότι είναι σέξι με τον τρόπο που γίνεται ελκυστική μια geeky καθηγήτρια με μεγάλα βυζιά και κοκαλιάρικα πόδια. Δεν είναι καμιά λυσσάρα, όμως είναι εκεί για να σε προκαλέσει.

  1. Το δέκα είναι ένας χοντρός κύριος με καπέλο και μουστάκι.-

8 σχόλια:

  1. Μου βάζεις ιδέες με αυτό το άρθρο !!!
    Να υποθέσω πως η ανάλυση των αριθμών είναι δικιά σου ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ιδέες Peri μου;
    Είναι εντελώς δική μου, εμπεριστατωμένη μη επιστημονική άποψη. Διατηρώ όλα τα δικαιώματα, εκτός αν είσαι άραβας με πετρελαιοπηγές και θέλεις να σου τα πουλήσω μισοτιμής :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδέες να κάνω το ίδιο...
    Πόσο μου τα πουλάς Αραβίδα μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν, έχουμε και κλαίμε: 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10=3.628.800 -50% επειδή είσαι εσύ, μας κάνει μόλις 1.814.400 και επειδή σε συμπαθώ, θα σου κάνω και 6 δόσεις x 302.400 η κάθε μία με τόκο μόλις 10% την εβδομάδα! Τώρα μπορείς να γράψεις το ποστ, να πεις ότι σου πήρα και τα σώβρακα για τα δικαιώματα και να περιμένεις... γιατί κάποτε θα σου ζητήσω μια χάρη και δεν θα μπορείς να την αρνηθείς! Μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φιλάκι στο τέλος μου άρεσε. Καλά θα κοιτάξω τι λεφτά έχω μέσα στην γλάστρα και θα σε πω αν θα δώσουμε τα χέρια.
    Διαφορετικά θα γράψω κάτι και το πολύ πολύ να σε αναφέρω ως πηγή έμπνευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν έχουν μόνο χαρακτήρες, έχουν και χρώματα. Αλλά, αυτή είναι άλλη ιστορία. :)
    Συμφωνούμε στα περισσότερα.
    Γέλασα πολύ με το 4! Μα, γιατί σου βγαίνει τόσο φλύαρο το καημένο; Εμένα μου κάνει πιο... σιωπηλό. :)))
    Στα υπόλοιπα συμφωνούμε απόλυτα (στο 10, ειδικά), εκτός από το 8 που εγώ το βλέπω σοβαρό και το 7 που, παρόλο που είναι κάπως... κουλτουριάρικο, δεν μου είναι αντιπαθητικό.
    Πολύ μου άρεσε η 'παρουσίασή' σου. :)

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι Lilith μου, σίγουρα έχουν και χρώματα. Απλά αλλάζουν ανάλογα με τη θέση που βρίσκονται στο συνολικό αριθμό (δεκάδα, εκατοντάδα, χιλιάδα) και θέλεις διατριβή για να το αναλύσεις :)

    Τι καλά που είσαι κι εσύ "αλαφροΐσκιωτη" και συννενοούμαστε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή