ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

16 Νοε 2011

ΣΤΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

-Τι σου φταίει το γατί να το ευνουχίσεις;
-Δεν είναι "τιμωρία". Για να το προστατέψω το κάνω, για να γλιτώσει αρρώστιες και...
-Και θα πας να το κάνεις τρανσέξουαλ;
-Αυτό που λες δεν στέκει. Δεν κάνει αλλαγή φύλου, δηλαδή αν εσύ κάνεις βασεκτομή θα είσαι ευνούχος; Όχι, απλά στείρος θα είσαι!

-Θα το καταδικάσεις το ζώο και μετά πώς θα ζήσει έξω;
-Όπως ζούσε και πριν, απλά χωρίς αφροδίσια.
-Θα γίνει φλούφλης.
-...

Κάπου εκεί αλλάζει το θέμα, γιατί παρόλο που γνωρίζεις την αγνότητα του κινήτρου σου, δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις ότι διαφωνείς και να σώσεις το χρόνο σου. Περνάς 5-6 ώρες στο "πολεμικό" χειρουργείο φτιάχνοντας κρεβατάκια για να υποδεχτούν τα εγχειρισμένα ζωάκια, κοιτάζοντας κάθε λίγο αυτά που χειρουργήθηκαν για να μην ξεράσουν και πάθουν αναρρόφηση, αποστειρώνοντας εργαλεία και όλα αυτά, με έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό και τάσεις λιποθυμίας επειδή δεν αντέχεις να πονάνε κι επειδή οι δύο άνθρωποι που προσπάθησαν να σε αποτρέψουν, ξύπνησαν κάποιες -ανεξήγητες λογικά- τύψεις μέσα σου.

Παίρνεις το γάτο, επιστρέφεις σπίτι σου, νιώθεις κουρέλι. Πέντε ώρες αργότερα, βγαίνεις έξω με μια φίλη και εκεί που ο κόμπος έχει κατσικωθεί στο λαιμό σου και δεν λέει να πάει στα τσακίδια, σου λέει η φίλη ότι είδε κι άλλο πτώμα από μικρό γατί λίγο πιο κάτω, στο σημείο από που έχετε μαζέψει ήδη τόσα νεκρά... εκεί κάπου φρικάρεις, το στομάχι σου γίνεται κόμπος. Φροντίζεις -όπως έχεις κάνει δεκάδες φορές στο παρελθόν- να μην μείνει το πτώμα στο δρόμο και να τσαλαπατιέται το δόλιο από κάθε παπάρα περαστικό. Μόλις τελειώσεις με αυτό και αρχίσεις ξανά να αναπνέεις κανονικά, φεύγει ο κόμπος από το λαιμό, μαζί με τις τύψεις σου. Ξέρεις ότι σήμερα, με κάθε μία στείρωση γλίτωσες άλλες 40+ ψυχές που θα γεννιόντουσαν στο δρόμο, στο κρύο, στο έλεος των ανώμαλων και της αιματηρής ασφάλτου. Γλίτωσες από δεκάδες πτώματα που κείτονται στο οδόστρωμα για να τα πατάνε ξανά και ξανά οι ρόδες, μέχρι να λιώσει το άψυχο κορμί πάνω στην άσφαλτο και όλοι να το προσπερνούν, λες και είναι κάτι φυσιολογικό να βλέπεις σκοτωμένα ζώα στο διάβα σου. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να βλέπεις και σκοτωμένα ανθρώπινα μωρά, να τα πατάνε ξανά και ξανά οι ρόδες των αυτοκινήτων, μέχρι να περάσεις εσύ ή κάποιος άλλος άνθρωπος να τα θάψει ή να τα πετάξει στα σκουπίδια σαν χρησιμοποιημένη σερβιέτα.


Υ.Γ.
1. Δεν είμαι σίγουρη αν θα απαντήσω τυχόν σχόλια σε αυτό το post. Έχω πλύνει αρκετό αίμα από τα χέρια μου και δεν ήταν δικά μου τα θύματα, οπότε δεν θέλω να μπω σε "debate" για το θέμα της στείρωσης.
2. Αν εσύ, κάθε φορά που έκανες σεξ έσπερνες και αδέσποτα παιδιά, θα βρισκόμασταν ακόμα στο 1700. Φόρα την καπότα σου, πάρε τα αντισυλληπτικά σου και ξεπέρνα το.

5 σχόλια:

  1. Ούτε εγώ θα μπω σε "debate" για το θέμα της στείρωσης ζώων, γιατί δεν είχα ποτέ ζώο και ούτε και μάζεψα ποτέ πτώμα ζώου από τον δρόμο. Εσύ που το έκανες, πίστεψέ με, δικαιούσαι να έχεις άποψη.
    Οι άνθρωποι τώρα, είναι άλλο θέμα, αλλά θα το κλείσω το στόμα μου και δεν θα εκφέρω άποψη γιατί θα ακουστούν πολύ σκληρά αυτά που έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. No debate :)

    Τα "σκληρά" είναι ευπρόσδεκτα αν θέλεις να εκφραστείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Perhaps I'm too cynic for this world.
    Or perhaps I'm not cynic enough.
    I've seen so many children being born for all the wrong reasons, seen so many people I call 'pollution' cloning their 'wonderful' existences, watched so many people I respect, going to waste...
    Did you know that Chernobyl's flora and fauna found a way to live in that environment (after the accident)? The place is like a paradise now and scientists say that the main reason this happened, is that ... humans have left the building!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά είσαι.

    Η φύση πάντα ισορροπεί, η ανθρωπότητα είναι η "ανισόρροπη" του πλανήτη.

    Quote από παλιότερο post "Δεν ξέρω… αλλά ώρες-ώρες πιάνω τον εαυτό μου να φλερτάρει με ιδεολογίες που σιχαίνομαι και σκέφτομαι να αρχίσω να τους στειρώνω όλους τους ηλίθιους μήπως και σταματήσουν να αναπαράγουν τη βλακεία!" http://atsalakoti.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέρ.

    Σε τέτοιο βαθμό που θέλω να εφαρμοστεί και στους ανθρώπους.

    Over & out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή