ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

22 Νοε 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Πλησιάζουν οι μέρες για τα Χριστούγεννα, μπορεί να τα θεωρώ ένα BIG FAT LIE, όμως κάπως τα καταφέρνουν κάθε φορά και σε βάζουν στο τριπάκι να κάνεις δωράκια σε αγαπημένα πρόσωπα. Επειδή, από μικρή είχα το κόλλημα και ήδη σε ηλικία 5 ετών έγραφα στον Άη Βασίλη να στείλει τα δώρα μου στα φτωχά παιδάκια, είπα να κάνω κάτι και εδώ.
Δώρα θέλεις; Δώρα πάρε! Αλλά μην πας χρυσό μου να ψωνίσεις επώνυμα στου Πορδίκογλου, πήγαινε και πάρε τα δώρα σου από φιλανθρωπικό ή φιλοζωικό Bazaar. Έτσι δίνεις μεγαλύτερη αξία σε αυτό που χαρίζεις και βοηθάς και εκείνους που χρειάζονται πραγματικά υποστήριξη. Πουλάνε και χριστουγεννιάτικα στολίδια, εμ τι νόμιζες; Θα γλίτωνες φέτος; Να μην πάει το λαμπιόνι κι η γιρλάντα σύννεφο; Επίσης, για να σε κράξω, θα σου πω ότι Bazaar για καλούς σκοπούς γίνονται όλο το χρόνο και δεν είναι ανάγκη να το θυμάσαι μόνο τα Χριστούγεννα! 
Επανέρχομαι, από προσωπική εμπειρία θυμάμαι ότι είναι και πολύ φθηνά (αυτά που έχω επισκεφθεί εγώ)! Έχω αγοράσει βιβλία με 2 και 3 ευρώ και ακόμα έχω κάβα να διαβάσω!

Τι; Αναρωτιέσαι πού θα βρεις τέτοια Bazaar; Εδώ, η ατσαλάκωτη έχει την απάντηση! Πάρε κόσμε, πάρε κυρά μου να πας στο παζάρι! Κάθε μέρα και άλλο για να μη λες ότι ξέχασες να ψωνίσεις για την Κικίτσα και πού να βρεις τώρα πάγκο!

BAZAAR 2011+

26 & 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar των "Φίλων του Παιδιού" http://www.coco-mat.com/?i=coco_gr.el.news&id=626

26 & 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=103&artid=118210

26 & 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Book Sale & Mini Bazaar adespotologio http://www.adespotologio.gr/node/392

2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Συμπράττω» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο bazaar με στόχο τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να καλύψουν βασικές ανάγκες συνανθρώπων μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Το bazaar θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 6 με 9 το βράδυ και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 10 το πρωί με 9 το βράδυ. Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε συμβολικές τιμές.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Πολυχώρος "ΦΩΣ" www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=422814&cid=13 

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο κέντρο ημέρας για το παιδί  "το Λιθαράκι" (για παιδιά με αναπτυξιακές  διαταραχές) http://dwsepare.ning.com/forum/topics/5416537:Topic:501040

4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Οργανισμός ΑΜΥΜΩΝΗ που στηρίζει τα παιδιά με πρόβλημα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. http://www.dietup.gr/ta-nea-ths-agoras/4049-kinhsh-agaphs-apo-to-kthma-mpraimniwth-pros-thn-amymwnh.html



7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Σύλλογος "ΕΛΠΙΔΑ", Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ξενοδοχείο Πεντελικόν στη Κηφισιά (Δεληγιάννη 66) στις 7 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρες 10:00 – 20:00. Εκεί όπως κάθε χρόνο μπορείτε να αγοράσετε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τα δώρα σας για τις γιορτές καθώς και χριστουγεννιάτικες κάρτες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά του Ξενώνα. Συμμετέχουν και φέτος πολύ γνωστές επιχειρήσεις με εκλεκτά είδη. 


10-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Το Φιλοζωικό Σωματείο «Η Αγάπη» και η Ομάδα Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων «Hug4Dogs»  διοργανώνουν  Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα από τις 10 ως τις 18 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο δραστηριοτήτων της Hug4Dogs (Τ. Οικονομίδη 49 – Καλαμαριά). http://www.econews.gr/2011/10/17/adespota-bazaar-thessaloniki/
 

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - BAZAAR SAPT HELLAS  http://sapt.gr/news_det.php?nn=86

16 & 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Πλατεία Συντάγματος και στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μετρό», την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, από τις έντεκα το πρωί έως και τις οκτώ το βράδυ. Στο παζάρι μπορεί κανείς να βρει χειροποίητα δώρα, στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος, αλλά μπορεί και να (απ)ασχοληθεί με το να φτιάξει τα δικά του στολίδια, στα εργαστήρια που θα λειτουργούν. Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του προγράμματος.



18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
'ΩΡΕΣ : 14.00 - 23.00
NIXON BAR-RESTAURANT-CINEMA
(Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός. Πίσω από το Bios )

Σας περιμένουμε στο χώρο του κινηματογράφου του Nixon για τα ψώνια και τα δώρα της τελευταίας στιγμής, πριν τα Χριστούγεννα, με αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι από φίλους δημιουργούς!
Μία βόλτα που συνδυάζετε ιδανικά με το Brunch του Nixon για μια υπέροχη Κυριακή με καφέδες-cocktails και...last minute shopping !!!

Συμμετέχοuν :
Fairy Kate (Διακοσμητικά +Κοσμήματα)
Dimitra Antonea (Ρούχα)
Σοφία Κουτσούκου (Κόσμημα)
Stella's touch (Κοσμήματα)
Anna Nikita (Aξεσουάρ)
Κική (Σαπούνια)
Mmjewels (Κοσμήματα)
Natalie's children-wear (Παιδικά ρούχα-τσάντες-κοσμήματα)
En Artists (Εύη +Νικόλ) (Ζωγραφιστά Καλαπόδια)
Ραπτομηχανόβιες ( Ρούχα - Αξεσουάρ )
Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας. (Διακοσμητικα αντικείμενα - αξεσουάρ - delicatessen)
ΚrikrileOn. (κουκλάκια )
Ismini & Vasia Pachi (Κοσμήματα )
Μίλτιάδης Σκούντζος (κοσμηματα)
Συμεών Τσακίρης (σουβέρ-βιβλιαράκια-καδράκια)


 
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - CHARITY SHOP http://www.karavani.gr/greek/secondhand/index.html 

Υ.Γ.
Δυστυχώς στην έρευνά μου δεν βρήκα αντίστοιχες δράσεις εκτός Αττικής, εκτός από 2 στη Θεσσαλονίκη. Εάν γνωρίζετε κάποιες, γράψτε τις στα σχόλια!  

7 σχόλια:

  1. Μπράβο σου που τα μάζεψες και τα έβαλες όλα εδώ.
    Εννοείται ότι αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων. Ποιος ξέρει...
    Φέτος μπορεί και να το 'πιάσουν'.
    Για το καλό τους, δηλαδή (αν όχι για τίποτα άλλο).

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γιορτινό κορίτσι μας βρίσκεται όπου υπάρχουν Χριστούγεννα! Lilith μου πρέπει να είσαι λίγο διχασμένη προσωπικότητα, άλλοτε είσαι μέσα στη darkιά και άλλοτε μέσα στα λαμπιόνια, με μπερδεύεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, έχεις δίκιο.
    Ξέρεις γιατί;
    Θα ήθελα ο κόσμος να είναι κάπως.
    Δεν είναι όμως και αυτό με κάνει κυνική και bitter. Τα Χριστούγεννα, είναι το παραμύθι μου.
    Είναι το Φως στο σκοτάδι που βλέπω γύρω μου.
    Είναι η εποχή του χρόνου που διώχνω το dark από μέσα μου. Δεν το διώχνω εγώ, δηλαδή...
    Το διώχνουν τα Χριστούγεννα γιατί, πίστεψέ με, big fat lie or not, έχουν μεγάλη δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο!
    Και φυσικά είναι τροφή για σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Lilith το είδα! Εύχομαι να τα απολαύσεις πολύ τα φετινά Χριστούγεννα!
    Αν μη τι άλλο, είναι γεμάτα αντιθέσεις ;)

    Υ.Γ. Εγώ στόλισα ένα ρολόι που ζωγράφισε ο φίλος Artofgrief, όπως εκφράζεται ο καθένας! :P

    @Vampiria Ευχαριστώ, αν και είμαι σίγουρη ότι ξέρεις πως δεν το ανέβασα για τα εύσημα, αλλά μήπως και περάσει σε κανένα εγκεφαλικό κανάλι το μήνυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προστέθηκε "last minute shopping bazaar" στις 18/12, Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή