ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

14 Δεκ 2011

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Αγγελία στην εφημερίδα: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ άνεργοι - άνεργες ζητούνται για στελέχωση νέου πολιτικού κόμματος , e-mail:@.com

αν δεν έχεις δουλειά διάβαινε... αλλά αν σε ψηφίσουν και δεν καταργήσεις τους μισθούς των βουλευτών, τότε DIE IN A FIRE BITCH! 



Ελλάδα ολέ! Μόλις τελείωσε μια δουλειά που έκανα εδώ και 6 μέρες από τις 6 το πρωί ως τις 2 τα ξημερώματα, κάθε μέρα...
Κοιτάζω το σπίτι γύρω μου και μοιάζει λες και έπεσε βόμβα. Ρούχα άπλυτα, πιάτα, ποτήρια, κουτιά από delivery, τούφες του σκύλου, ένα κουνούπι που μπήκε στην κούπα του καφέ μου, ήπιε λίγο και μετά άρχισε να μου τσιμπάει το μάγουλο δαιμονισμένο από την καφείνη, κάτι χαλιά που ήρθαν από το καθαριστήριο με το ζόρι γιατί κλείνουν για σεζόν οι άνθρωποι και εδώ έχουμε Δεκέμβρη και κουνούπια, ένας ανεμιστήρας που δεν ανέβηκε ποτέ στο πατάρι, κάτι γλυκά που δεν τρώω και κάτι ψιλά, ρέστα από τις πίτσες πεταμένα... γιατί το έκανα αυτό; Γιατί θα ανταμειφθώ; 
Παπάρια! Δεν το έκανα για τα λεφτά έτσι κι αλλιώς, πλέον δεν πληρώνει κανένας. Γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου λοιπόν; Γιατί ανέλαβα να γαμηθώ στην κούραση, στα νεύρα, στη δουλειά, στο ξενύχτι, στην υπερένταση; Ήταν θέμα εγωισμού; Ή μήπως θέμα φόβου; Φοβήθηκα να μην βγω σκάρτη αν δεν το καταφέρω; Λες κι από αυτό το πράγμα κρίνεται η ύπαρξή μου όλη... μαλακίες. Διάλειμμα έκανα, ένα ψυχαναγκαστικό διάλειμμα από την ίδια μου τη ζωή και τη μίζερη διάθεση. Πήγα μια βόλτα στο διάολο, του άφησα κάτι πίτσες και γύρισα να μετρήσω τι άφησα πίσω... άδεια κουτιά απ' τις πίτσες!

Δεν ξέρω αν θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω μεθαύριο, ξεκούραστη και δυνατή, ή αν θέλω να μαζέψω τα υπολείμματα της βόμβας που έπεσε στο σπίτι μου, να μπουν όλα στην μπουγάδα και όταν στεγνώσουν να ξεκινήσει μια καινούρια μέρα...

TO HELL REEEE TO HELL με τις καταθλίψεις, τα σκατά, τη φτώχια, τους παρανοϊκούς, τους αγάμητους και τις αγάμητες, τους σκατόψυχους σαδιστές και τους ηλίθιους που τα υπομένουν. To hell! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πήρατε όλα όσα μπορούσαν να παρθούν! Τώρα μπορούμε να σηκωθούμε, να σας κοιτάξουμε, να σας φτύσουμε στα μούτρα και να σας ανοίξουμε το κεφάλι στα τέσσερα!

Ρεύομαι στα μούτρα σας, τσάο.

2 σχόλια:

  1. Για να το κάνεις, σημαίνει ότι κάτι είχες να κερδίσεις. Τώρα... εσύ ή ο εγωισμός σου, δεν έχει και μεγάλη σημασία. Ίσως και να το έκανες για να μη βρίσκεις χρόνο να βλέπεις γύρω σου και να σκέφτεσαι.
    Καλή ξεκούραση τώρα, μέχρι να έρθει το επόμενο 'mission' που πάλι δεν θα ξέρεις γιατί το κάνεις.
    Ξέρεις αυτό που λέει... "σκάσε και κολύμπα".
    Αυτό κάνουμε. Η στεριά είναι λίγο μακριά, βέβαια, αλλά look at the bright side... μέχρι να φτάσουμε, θα έχουμε φτιάξει κορμί Ολυμπιακών προδιαγραφών! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα χρυσόστομη!
    Είμαι σε... εφεδρεία από τη Παρασκευή μέχρι όσο πάει. Τουτέστιν, θα δουλεύω part time όποτε με χρειαστούν και θα είμαι ωρομίσθια. Όταν το άκουσα αυτό, ένιωσα τη μεγαλύτερη ανακούφιση που θα μπορούσε να αισθανθεί άνθρωπος. Λυτρώθηκα! Σοβαρά, λυτρώθηκα. Είπα ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μέσα μου στον παπάρα που επί 3 χρόνια μου έχει βγάλει το λάδι, δεν με πληρώνει στην ώρα μου και που για κάποιο λόγο θεωρούσε ότι θα έπρεπε όχι μόνο να μη πληρώνωμαι αλλά να τον πληρώνω κιόλας επειδή δούλοευα σε αυτόν.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ. Λυτρώθηκα. Δεν σε έχω ανάγκη, ποτέ δεν σε είχα.
    Τώρα δεν έχω τίποτε, τίποτε απολύτως και δεν έχω να φοβηθώ για τίποτε. Πουτάνα όλα. Θα επιβιώσω επειδή είμαι μάγκας, ακεραιη και περήφανη.
    Φτύνω στους τάφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή