ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

9 Ιαν 2012

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 12

Πέρνάει ο χρόνος και δεν προλαβαίνω! Είπα να σας γράψω κάτι για να μην έρθει η συντέλεια και εγώ είμαι ακόμα στην καλή χρονιά και γκο φακ α γκοτ... μπλα-μπλα-μπλα...



Αυτές οι γιορτές ήρθαν, μας γάμησαν τα μάτια και απήλθαν αφήνοντάς μας με σκισμένα μάτια. Εν τω μεταξύ, βρήκα και δεύτερη δουλειά, καταραμένη ανεργία, ναι, ξέρω. Βασικά η πρώτη μου δουλειά πληρώνει όποτε κι άμα γουστάρει, οπότε πήγα και βρήκα μια δεύτερη για να βγάζω τα κροκετάκια του γάτου στην ώρα τους, 8 κιλά γουρούνι έχει γίνει, πρέπει να συντηρήσω τη σιλουέτα του. Ανεργία λέγαμε, όχι, δεν ξέρω. Εγώ από τότε που απολύθηκα (κατόπιν δικού μου αιτήματος) από εκείνη την εταιρία που δούλευα, έχω πήξει στη δουλειά (προσοχή, στη δουλειά είπα, όχι στα λεφτά). Δεν κατάφερα να αράξω ούτε λίγο και να πω αααχ άτιμη ανεργίαααα... η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω γενικότερα (ήμουν ακόμα στο σχολείο) δεν έπαψα και ποτέ. Ως πρόβλημα δεν βλέπω την ανεργία, αλλά την εκμετάλλευση. Δουλεύεις, σκίζεσαι, σου γίνεται ο κώλος δίευρο και ο άλλος, παρόλο που δηλώνει ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, δεν σε πληρώνει στην ώρα σου ή δεν σε πληρώνει γενικώς! ^$*&#@(*@&(*^$* εκεί είναι που βγαίνει ο Χαλκ από μέσα σου και σφίγγει νοητά τις πράσινες χερούκλες του γύρω απ' το λαιμό του παπάρα, μέχρι που πετάγονται τα μάτια του από τις κόγχες τους και η γλώσσα του κρεμάει ως το λαιμό.


Αναπηρία η Ανωμαλία

Τελικά για να πληρωθείς πρέπει να είσαι παιδόφιλος, τζογαδόρος, επιδειξίας, φετιχιστής, κλεπτομανής, πυρομανής... Σίριουσλι το είδα και μου έπεσαν τα φρύδια! Παραθέτω:
Παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το antiparakmi, απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα…

Από τις 8 Νοεμβρίου 2011, οι παιδόφιλοι επιβραβεύονται με ποσοστό αναπηρίας, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011

Τι σκατά γίνεται στο μπουρδελοχώραφο που ζούμε;
(περισσότερα στο link πάνω)




Drink Up Bitches! 

Το ευτυχές γεγονός των τελευταίων 2 εβδομάδων (ναι, υπάρχουν και χαρούμενες μέρες στον πλανήτη μου), ήταν ότι βγήκα με πολλούς φίλους και με φίλους που έχουν αποδημήσει για πιο ωραία χωράφια, ήπιαμε τον πάτο μας, λιώσαμε στο γέλιο και γενικά ξεσπάσαμε όλη τη μαλακία που μας δέρνει. Το κακό είναι ότι θυμήθηκα τα άσχημα των χανγκόβερ και ότι γενικά έχω ξεσκίσει το στομάχι μου και μετά από μίξη τεκίλας, μπύρας, κρασί, σφηνάκι-μαλακία-που-δεν-πίνω, αισθάνομαι σα να έχω καταπιεί μια στρατιά από μίνι άραβες που αυτοαναφλέγονται. Το αστείο είναι ότι προτιμώ να αισθάνομαι ότι το στομάχι μου δέχεται τρομοκρατική επίθεση, παρά να είμαι νηφάλια. Όου γουέλ.


Φωτογραφία μου στο internet! 

Ένας επικίνδυνος serial blogger, που αυτοαποκαλείται Χωστήρας και είμαι σίγουρη ότι είναι και stalker. Γιατί, αφού μάντεψε (δήθεν τυχαία) σωστά το ζώδιό μου, άρχισε να δημοσιεύει και παιδικές φωτογραφίες μου με πικρόχολα σχόλια για τις μουσικές μου προτιμήσεις και να μου τη λέει γιατί δεν γράφω. Προσοχή, να τον αποφύγετε πάση θυσία! Κινδυνεύετε να βγουν στη φόρα οι φωτογραφίες απ' τα βαφτίσια σας, από την πενταήμερη του σχολείου, από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας ενώ ξύνετε τ' αρχίδια σας και από τη webcam σας ενώ τρώτε φακές μπροστά στον υπολογιστή!




Reason to wait  

Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι: OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- θα εμφανιστούν στην Αθήνα 1/7/2012 στο Terra Vibe, I can't wait!

Enjoy Paranoid...





Πι.Ες. Δεν είναι στη μασχάλη.

7 σχόλια:

  1. Όντως είδα στις ειδήσεις αυτό με τα "επιδόματα αναπηρίας"...που έπρεπε να τα λένε "δίνουμε λεφτά στις ανωμαλάρες" και ΔΕΝ ΆΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΎΝΙ!!!Γαμώ το μπουρδέλο μας...επαναστάτες της κωλάρας είμαστε.
    Δηλαδή εγώ που,που και που τραβάω καμιά μαλακία και σκέφτομαι μαμάδες,μήπως να πάω να το δηλώσω μπας και πάρω κάνα φράγκο...
    Γαμάτη αναρτησάρα ρε Littlewind κι ευχαριστώ για το βίντεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα επίδομα βλακείας θα δικαιούνται και όσοι πάνε και ψηφίσουν κάποιο από τα γνωστά κόμματα στις προσεχείς εκλογές...
    υγ: Μην τα χώνεις στον ΧΩΣΤΗΡΑ, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία από τον Πάγκαλο για να φακελώσει τους Blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χααχαχχαχαχαα!!!!Δεν μ' έχει βάλει κανένας ρε,απλά ακούω φωνές σαν τη Γάλλα τη Ζαντάρκ ασούμ' και ξεκίνησα σταυροφορία και τέθοια...σύντομα ο κόσμος θα ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας φτάσουν στο σημείο να δηλώνουμε "ανώμαλοι" για να πληρωνόμαστε. Φαντάσου τώρα να συμπληρώνεις βιογραφικό και στα ενδιαφέροντα αντί για σινεμα, βιβλία και περιπάτους στο βουνό να γράφεις κτηνοβασία, κοπρολαγνεία και νεκροφιλία.
    Τι στον πούτσο συμβαίνει ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν παρακολουθώ ειδήσεις και δεν έχω ιδέα για τα επιδόματα των ανώμαλων...
    Τι να πω; Τα είπατε...
    Έχω να πω όμως ότι η ατάκα "αισθάνομαι σα να έχω καταπιεί μια στρατιά από μίνι άραβες που αυτοαναφλέγονται" είναι top of the top και ότι η παρουσίαση που σου έκανε ο Χωστήρας, plus τη φωτό, με 'πέθανε'! :)))

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να το δηλώσεις Χωστήρα, μπορεί και για τη milfολαγνεία να δώσουνε κανένα αναπηρικό κουπόνι δώρο! Ευχαριστώ για τη γαμάτη παρουσίαση ;)

    Partalia, όσοι ψηφίσουν τους γνωστούς παπαροβιόληδες στις εκλογές +όλους τους παρελκόμενους γνωστούς τσίρους από τα "μικρά κόμματα" θέλουν πίσα και πούπουλα! θα ετοιμάσω την πίσα, φέρε εσύ τα πούπουλα!

    Peri, αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ! Θυμάσαι που έγραψα παλιότερα, σε ένα σχόλιο σε ποστ σου την ατάκα "Είμαι άρρωστος, πάω με ζώα, με μωρά και τέτοια..." και το είχαμε για καφρίλα;

    Lilith darling, κι εγώ από blog το έμαθα για τα επιδόματα.
    Η ατάκα περιγράφει με φλογερή ακρίβεια το συναίσθημά μου την ώρα της καούρας, θα μπορούσαν να είναι και Σκωτσέζοι, αλλά η αυτοανάφλεξη δεν είναι του στιλ τους! Επίσης, ξετρελάθηκα με τη φωτο ;) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεσποινίδες μου με κάνετε και κοκκινίζω....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή