ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

27 Ιαν 2012

ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΟ ΑΠΑΥΤΟ



1. Μην συστήνεσαι ΠΟΤΕ ως κύριος/κυρία (και το όνομά σου), τον τίτλο και τον πούλο στα δίνουν, δεν τα παίρνεις από μόνος σου!

2. Δεν κερδίζεις φόβο ή σεβασμό όταν ζητάς να σε αποκαλούν "κυρία" ή "κύριο" +το μικρό σου όνομα, ΕΙΔΙΚΑ όταν τολμάς να επικαλείσαι το savoir vivre. Η μόνη που δικαιωματικά προσφωνούν με αυτόν τον τρόπο, είναι η κυρά-Μάνια που κάθεται και κρατάει το πιγκάλ έξω απ' τις τουαλέτες στα μπουζούκια για να πάρει φιλοδώρημα, οι υπόλοιποι αποκαλούμαστε κύριοι με το ΚΥΡΙΟ όνομά μας (το επώνυμο άσχετε).


3. Πόσο τούβλο είσαι και νομίζεις ότι κινδυνεύεις περισσότερο να παίξεις σφαλιάρες με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση του άντρα σου αν σε αποκαλέσουν σκέτο "Μάνια", αντί να πας να τους ζαλίσεις τα παπάρια για να σε λένε καλά και ντε "κυρία Μάνια", πόσο ηλίθια; 

4. Σε λάθος άνθρωπο την είπες την παπάρα. Θα υποφέρεις... και ως κυρία -όχι παντρεμένη όπως νομίζουν μερικοί, αλλά κυρία του εαυτού μου και της προσωπικότητάς μου, κατά Μπαμπινιώτη- (τα λέει ωραία ο πούστης) τηρώ το λόγο μου!
 

5. Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το ηλίθιο στόμα σου, πάρε καμιά πίπα κι αν δεν σου δίνουν, φάε καμιά κάλτσα και βούλωσ' το, κατινοψωνάρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου