ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

21 Αυγ 2010

Γκαστρώθηκες από έναν ηλίθιο;




Συνηθισμένο φαινόμενο, αν βλέπεις σίριαλ και όχι μόνο.
Χώρισες και πριν καλά-καλά στεγνώσουν τα δάκρυα, συνειδητοποιείς ότι την τελευταία βδομάδα ξερνάς σαν το γατί, η κοιλιά σου είναι πρησμένη και έχεις καθυστέρηση. Σου μπαίνουν υποψίες, κάνεις τεστάκι, βγαίνει θετικό. Κάνεις και το δεύτερο με "πρωινά ούρα" για να σιγουρευτείς... σκατά! Κι αυτό θετικό.

Πας στο γιατρό, σε εξετάζει και σου λέει -με άλλα λόγια- ότι ο παπάρας ο πρώην σου δεν τραβήχτηκε τη στιγμή που έπρεπε και είσαι Χ εβδομάδων έγκυος. Παγώνεις, κλαις, το λες στην κολητή σου, στη μαμά σου, στην αδερφή σου και το παίρνεις απόφαση. Πρέπει να ενημερώσεις τον πρώην. Στο κάτω-κάτω, είναι και δικό του δημιούργημα, δεν μύρισες τον κρίνο, τον πανσέ ή το φίκο και γκαστρώθηκες.

Του το λες, το ήξερες ότι είναι μαλάκας, αλλά έτρεφες μια ελπίδα μήπως και... αυτός σου αποδεικνύει ότι είναι ακόμα μεγαλύτερος μαλάκας από όσο φανταζόσουν. Σε αμφισβητεί, διεριγνύει τα ιμάτιά του, νίπτει τας χείρας του και ρίχνει την ευθύνη στο "τυχαίο λάθος", βλέπε Πασχάλη προ τριετίας. "Κάτσε ρε μαλάκα, μόνη μου γκαστρώθηκα; Αν δεν ήθελες ευθύνες, να φόραγες καπότα, να τραβιόσουν νωρίτερα, να ζήταγες πίπα ή να το κράταγες ταμένο για το γάμο σου παλιοκαραγκιόζη. Στην τελική, ούτε κι εγώ ήθελα να γκαστρωθώ μαζί σου."

Μετά από την κουβέντα με τον ευθυνόφοβο πρώην (είδατε τι ευγενική που είμαι, δεν τον είπα αρχιδομαλάκα), σκέφτεσαι τη φύση σου, την ηλικία σου, την προηγούμενη σχέση σου, την προ-προηγούμενη σχέση σου, τη μαμά σου, τη δουλειά σου (αν έχεις), μωρουδιακά, τα αντισυλληπτικά που ήσουν στο μήνα off, πάνες, σκατά... και προσπαθείς να αποφασίσεις αν πρέπει ή όχι να το κρατήσεις. Δύσκολη απόφαση για τις περισσότερες (φτου-φτου μακριά από μας), τι να σου πω κουκλίτσα μου; Να πρόσεχες; Δεν βοηθάει. Θα σου πω ένα πράγμα, τα γονίδιά του μαλάκα του πρώην σου θα πάρει, αυτό σου λέω μόνο. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν πρέπει να αναπαράγονται. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην σου. Κι αφού δεν είναι νόμιμη η χημική στείρωση στους ηλίθιους, κάνε ότι μπορείς.

Υ.Γ. Για όσους από εσάς απορήσατε, όχι δεν είμαι εγώ η έγκυος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου