ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

13 Οκτ 2010

ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑΣ: ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ




Ψάχνοντας για αυτή τη φωτό με το μεθυσμένο καλαμάρι, βρήκα και μία με ασιατικό λεσβιακό-ωμό-καλαμαροχταποδο-πορνό (όλα αυτά μαζί), είναι "πειραγμένοι" αυτοί οι Ασιάτες, μάλλον κάτι έχει στο νερό που πίνουν και τους επηρεάζει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου...

Όμως, σήμερα δεν άνοιξα το μπλογκίδιο για να εξετάσω τη μαλακία που δέρνει οποιονδήποτε. Σήμερα, θα εξετάσουμε τα γνωστά μας "μαλάκια", κοινώς χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές και λοιπά ζώντα όντα του θαλάσσιου βυθού. Αλλά πριν βουτήξουμε στα υγρά και σκοτεινά άδυτα του ωκεανού, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μόνικα που μοιράστηκε μαζί μου τις σκέψεις της, ενώ μασουλούσα ένα τρυφερό τηγανητό καλαμαράκι. Ευχαριστώ Μόνικα!

Δήλωση πρώτη: Τρως εξωγήινους

-Τι; Πώς; Πού; Πότε καλέ έγινε το χταπόδι άλιεν και εμένα γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς;

Σύμφωνα με τη θεωρία της Μόνικας, το νοστιμότατο καλαμαράκι που μασουλούσα ήτο εξωγήινης προέλευσης. Διότι, όπως μου ανέλυσε καθώς το κατάπινα μετά ούζου, τα μαλάκια εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και πολλά κοινά με τα ψάρια της θάλασσας, πάρε για παράδειγμα μια κουτσομούρα κι ένα χταπόδι, δεν έχουν καμία σχέση. Η κουτσομούρα μπροστά στον ευφυέστατο οχτάποδα μοιάζει με υδρόβιο ζωντόβολο. Συνεπώς, τα μαλάκια είναι μια κατηγορία από μόνα τους και προέρχονται (σύμφωνα με τη θεωρία της Μόνικας πάντα), από το διάστημα. 
Δήλωση δεύτερη: Τα μαλάκια προέρχονται από τους αστεροειδείς.
-Χαχαχα Ας γελάσω… βρε λες; Άλλο ένα καραφάκι παρακαλώ, για να χωνέψω τον ΕΤ!
-Οι αστεροειδείς πέφτουν στη γη.
-Μάλιστα, αυτό το ξέραμε.
-Οι περισσότεροι από αυτούς, πέφτουν μέσα στη θάλασσα.
-Οκ, καλά ως εδώ.
-Οι αστεροειδής έχουν πάνω τους μικροοργανισμούς και αυτοί οι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται μέσα στο βυθό.
-Αχά, κατάλαβα πού το πας…
-Άρα η εξέλιξή τους είναι αυτός ο εξωγήινος που μόλις έφαγες.
-Το καλαμαράκι;
-Ναι, μπλιαχ, αυτό…
-Οκ, δεν μπορώ να πω, νόστιμος ο εξωγήινος…
-Ιιιιιουουου!!! (Σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να περιγραφεί επιτυχώς το επιφώνημα αηδίας σε συνδυασμό με την γκριμάτσα της Μόνικας, ενώ μασουλούσα επιδεικτικά άλλο ένα “εξωγήινο” καλαμαράκι).
Εντάξει, δε λέω, αν είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα ψάρια, στα θηλαστικά της θάλασσας και στα πλοκαμοφόρα μαλάκια, τα τελευταία μοιάζουν πολύ περισσότερο με την εικόνα των εξωγήινων που έχουμε δει κατά καιρούς σε sci fi movies. Πάντως, μέχρι να τελειώσει και το δεύτερο καραφάκι ούζο κι αφού είχα ξεκληρίσει μια φαμίλια ΕΤήδων, η συζήτηση έφτασε να κάνει μόνιμες διακοπές στην Ταϊλάνδη. 

Τα συμπεράσματα δικά σας και προσέχετε τι τρώτε, τα περιστέρια είναι σατανικά...

6 σχόλια:

  1. Αγαπητή Μόνικα,

    Η απορία μου είναι η εξής:
    Ακόμα και εξωγήινος να είναι το καλαμάρι, αφού έχει αυτή τη μορφή και είναι και damn tasty, γιατί να μην τον φάω; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν συνεβρεθώ με ένα καλαμάρι θα έχω να λέω ότι πηδήχτηκα με εξωγήινο;
    WOW!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Mind Whore, θα μπορoύσες να το πεις και αυτό.
    Η θεωρία της Μόνικας έχει βάση, δεδομένου ότι μέσω των αστεροειδών που έπεσαν στη γη εικάζεται ότι δημιουργήθηκε αρχικά η ζωή στον πλανήτη, αλλά αν ακολουθήσουμε αυτή τη λογική, τότε κι εμείς εξωγήινοι είμαστε.

    Η γνώμη μου είναι να μην το ρισκάρεις, θα είναι άσκοπο να συνευρεθείτε αν το καλαμάρι προέρχεται από τον ίδιο πλανήτη με σένα, εκτός αν πιστεύεις ότι "αξίζει τον κόπο", σε αυτή την περίπτωση, προσοχή στο μελάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα καλά απίστευτο ...το οτι η θεωρία μου θα γραφότανε σε Blog ε δεν το περίμενα!!! Οκ ειναι μια εκδοχή που μου αρέσει να αναλύω κατά καιρούς για να αποφύγω την δοκιμή των συμπαθεστάτων κατά τ'αλλα μαλάκιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά μου Μόνικα, δεν είσαι η μόνη υπέρμαχος αυτής της θεωρίας. Μια χαρά βάση έχει, υπάρχουν και ντοκιμαντέρ που αναλύουν το θέμα. Αλλά είναι νόστιμα τα άτιμα! Θα έλεγε κανείς ότι έχουν μια γεύση "από άλλο κόσμο" :D

    Καλώς ήρθες στο littlewind

    ΑπάντησηΔιαγραφή