ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

16 Ιαν 2011

ΓΑΤΟΣΚΥΛΑ

Συνδρομή στον παραλογισμό...

Προσπαθείς να τελειώσεις ένα γραπτό στον υπολογιστή, το Τσουνάμι* σκαρφαλώνει πάνω στην πλάτη σου, χωρίς να λυπάται να μπήξει τα νύχια του. Φτάνει πάνω στον ώμο σου, κάθεται σαν παπαγάλος και αρχίζει να σου δαγκώνει το αυτί... κάπου εκεί χάνεις τον ειρμό σου γιατί ο Hendrix** είδε την γκόμενά του, τη Στρίγγλα, έξω από το παράθυρο και αρχίζει να μοιρολογά και να σε βρίζει που τον στείρωσες και τον έχεις κλεισμένο μες στο σπίτι. Αφού περνά μία στιγμή μπλακ άουτ, η Δάφνη*** θυμάται ότι θέλει να βγει βόλτα και έρχεται να σε σκουντήξει. Προσπαθείς να της πεις ότι δεν είναι ώρα ακόμα και μέχρι να αρθρώσεις την τελευταία λέξη, ο Hendrix (7 κιλά γάταρος) με ένα σάλτο, μιμείται το Τσουνάμι και ανεβαίνει στον άλλο σου ώμο. Έτσι, βρίσκεσαι με το σαγόνι πάνω στο πληκτρολόγιο, δύο γατιά στην πλάτη και ένα σκυλί στα πόδια. Το γραπτό σου γαμήθηκε γιατί σβήστηκαν 3 παράγραφοι από το σαγόνι σου κι εσύ προσπαθείς να πείσεις τα γατιά να σου κάνουν τη χάρη...


Λίγο αργότερα, έρχεται η ώρα για ύπνο. Νομίζεις!
Μπορεί να έχουν πιάσει από ένα κρεβάτι και από μια πολυθρόνα και να κοιμούνται ήσυχοι, αλλά μόλις πλησιάσεις στο υπνοδωμάτιο, πέφτει σύρμα! Η Δάφνη ξαπλώνει ήσυχη δίπλα στο κρεβάτι, ο Hendrix ανεβαίνει αθόρυβα στα πόδια σου και το Τσουνάμι ξεκινάει... πρώτα δαγκώνει την ουρά της Δάφνης μέχρι να της σπάσει τα νεύρα και να του ρίξει ένα-δύο ΓΑΒ ή να πλακωθούν. Μετά ανεβαίνει στο κρεβάτι, περπατάει πάνω σου, πάνω στο κεφάλι σου, καταλήγει να γρατζουνάει το γοφό σου, επιτίθεται στο πόδι που τόλμησες να κουνήσεις κάτω από τα σκεπάσματα και στη συνέχεια, πηδάει για να επιτεθεί στην ουρά του Hendrix που έχει αρχίσει να εκνευρίζεται και την κουνάει από ώρα. Αρχίζει η κλωτσοπατινάδα Τσουνάμι-Hendrix, πού αλλού; Πάνω σου... τα παίρνει η Δάφνη και ανεβαίνει να τους χωρίσει. Τους βγάζεις έξω και κλείνεις την πόρτα. Τα ποδοβολητά τους ηχούν σε όλο το σπίτι, ώσπου ο Hendrix ξαναβλέπει τη Στρίγγλα και αρχίζει την γκρίνια. Η Δάφνη θέλει να τους κάνει να σκάσουν και καταλήγει με γρατζουνιά από το Τσουνάμι και κλάμα ΚΑΪ ΚΑΪ ΚΑΪ... ο Hendrix απελπίζεται και ανοίγει την πόρτα του δωματίου σου για να σου κλαψουρίσει face to face. Οπότε έρχεται να κάνει ΜΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ δίπλα στο αυτί σου. Το Τσουνάμι αποφασίζει να παίξει "χοροπηδάτε είναι μεταδοτικό" πάνω στη σπονδυλική σου στήλη και η Δάφνη τρέχει να πιάσει το Hendrix και να τον κάνει να σταματήσει την κλάψα. Κάπου εκεί σηκώνεσαι και κάνεις ένα ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ και σκάνε όλοι. Για 5 λεπτά... μετά πάμε πάλι απ' την αρχή.



*Τσουνάμι: μικρό γατάκι που φιλοξενείς μέχρι να του βρεις σπίτι
**Hendrix: ο μαύρος γάτος-άρχοντας του σκότους και του καναπέ
***Δάφνη: η ασπρόμαυρη σκύλα-βασίλισσα του καταραμένου παστίτσιου και κυρίαρχος της πολυθρόνας

Υ.Γ.
Τελικά, το γεγονός ότι το Τσουνάμι βρήκε δικό του σπίτι σου χάρισε το χθεσινοβραδινό σου ύπνο. Μία σκύλα-ένας γάτος είναι πιο εύκολοι... διαίρει και βασίλευε.

4 σχόλια:

  1. Αχαχαχαχαχαχα!!!
    Έχω φτιάξει την εικόνα του όλου σκηνικού στο μυαλό μου και έχω πεθάνει στα γέλια!!! :)))
    Γιατί τον στείρωσες, καλέ, τον Hendrix;
    Είναι δυνατόν με τέτοιο δοξασμένο όνομα, να είναι... less than a cat? :)
    Άντε, τουλάχιστον γλύτωσες από το Τσουνάμι.
    Καλά... το WANTED με τις φωτογραφίες τους, άπαιχτο! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γέλα, γέλα με το χάλι μου! Καλό κάνει :)

    Και η Στρίγγλα στειρωμένη είναι και όλα στειρώνονται μόλις πέσουν στα χέρια μου, γιατί είναι προτιμότερο από το να τα αμολάς έξω να ζευγαρώνουν ανεξέλεγκτα και να μαζεύεις σακούλες με πτώματα από τους απογόνους τους ή να τους βρίσκεις κακοποιημένους, πεινασμένους και βασανισμένους και να κολλάνε ΣΜΝ, ναι έχουν και τα ζώα αφροδίσια!

    Είμαι υπέρ της στείρωσης γενικότερα. Μακάρι να μπορούσα να στειρώνω και τους ηλίθιους για να μην αναπαράγουν τη βλακεία!

    Thank you xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα.
    Είναι προτιμότερο παρά τα πτώματα.
    Απλά, οι γάτοι γίνονται τόσο χοντροί και αξιοθρήνητοι όταν στειρωθούν..

    "Είμαι υπέρ της στείρωσης γενικότερα. Μακάρι να μπορούσα να στειρώνω και τους ηλίθιους για να μην αναπαράγουν τη βλακεία!

    Κάνε με θεό για 10 λεπτά να δεις αν θα μείνει κανένας αστείρωτος! Θα τους στειρώσω όλους in a heartbeat, να σταματήσουν να αναπαράγονται να ησυχάσει αυτός ο κόσμος! :)))
    Απλά, με τους γάτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο αφορά στους γάτους, εξαρτάται και από το πόσο ασχολείσαι μαζί τους και πόσο τους ταΐζεις. Να είσαι βέβαιη, ότι αν ο χαρακτήρας του γάτου είναι δραστήριος, δεν αλλοιώνεται με τη στείρωση, παρά μόνο με την αδιαφορία του ανθρώπου του. Ο Hendrix για παράδειγμα, κάθε άλλο παρά νωθρός είναι.

    Να σε κάνω θεά και για 10 χρόνια, αν εγγυάσαι αποτελέσματα! Πού ψηφίζουμε για αυτό;

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή