ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

13 Φεβ 2011

Σφηνάκι Περι-στασιακό


Η Κάτι και ο Πέρι είναι ζευγάρι. Ένα βράδυ στο κρεβάτι αρχίζουν να χαμουρεύονται και βρίσκονται στη διάσημη στάση (όχι Κολιάτσου) την 69. Εκεί που γλείφονται λοιπόν τα παιδιά, η Κάτι χαλαρώνει και μένει λίγο... αδρανής με ανοιχτό το στόμα, οπότε ο Πέρι γυρίζει και της λέει "Καλά δουλεύει το 6, να δουλεύει και λίγο το 9 όμως!"
Ooops! Busted!

Κι αφού γράφω πίπες, θυμήθηκα και ένα ανεκδοτάκι...

Ήταν ένας τύπος, ας πούμε ο Πάρης. Ο Πάρης λοιπόν, ήταν πολύ ενθουσιώδης στο σεξ και έτσι η στύση του κρατούσε ένα λεπτάκι, άντε στο τσακίρ κέφι δύο! Όταν εκμυστηρεύτηκε σε ένα φίλο του το πρόβλημά του, εκείνος του είπε το δικό του μυστικό για λόνγκ λάστινγκ φάκινγκ - ντου ιτ λάικ έι μπλακ μαν ντουντ. "Ξυλοκαΐνη" λέει ο φιλαράκος. Αλείφεις πάνω στο πουλί σου ξυλοκαΐνη και δεν καταλαβαίνεις τίποτα, σαν την Τζούλια στο πρώτο επεισόδιο ένα πράγμα. Πείθεται κι ο Πάρης, κάνει την επάλειψη με ξυλοκαΐνη και πάει να συναντήσει την Ελένη του για να της δείξει πώς πηδιόταν η Άννα Μαρία Ντολόρες Ντε λα Πάρτον και Κούνα τον Ώρες, στο άλλο ανέκδοτο.
Εκεί που μπαίνουν στο ψητό, σκύβει η ευλογημένη Ελένη να του πάρει μια... Ξεκινάει την πίπα και μετά από λίγο μένει με το σαγόνι κρεμάμενο και το σαλάκι να τρέχει. Τον κοιτάει τρομοκρατημένη και λέει "Α! Εγκεφαϊκό!"
Μακριά απ’ την ξυλοκαΐνη, είναι σατανική μουαχαχαχα!

2 σχόλια:

  1. Thank you :)
    Η πρώτη ιστορία είναι αληθινή, η δεύτερη αστικός μύθος, αλλά και με τις δύο λιώνω όταν φαντάζομαι τις φάτσες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή