ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΡΟΥΡΑΙΑ...

30 Αυγ 2011

Πόσο ηλίθος;

Πόσο ηλίθος από το 1 ως το 100 είναι κάποιος που κάνει τατουάζ το λογότυπο Λουί Βιτόν πάνω από τον κώλο του;

Ενδεικτική φωτό άλλου πανηλίθιου που πήγε και το βάρεσε σε μανίκι...



Φίλε αυτό που πήγες και μάρκαρες πάνω σου προοριζόταν για ταπετσαρία καθισμάτων μετρό στη Γαλλία, αλλά απορρίφθηκε, οπότε ο τύπος τα έκανε τσάντες κι εσύ ίνδαλμα... στόκε! 

27 Αυγ 2011

I think I'm

Too busy to live...

H τσάντα που τα χωράει όλα



Μερικά από τα αγαπημένα μου παιδιά έχουν ένα κόλλημα...
Να στριμώξουν όλους τους ανθρώπους τους μέσα σε μια τσάντα.
Μα δεν χωράνε όλοι μέσα στην ίδια τσάντα αγάπη μου!
Δεν είναι όλοι καλοί.
Και να είναι όλοι οι άλλοι, εγώ δεν είμαι.
Και δεν μπαίνω εκεί μέσα!
Τι σκατά κόλλημα έχεις φάει πια να τους πακετάρεις όλους μαζί;
Φοβάσαι μην τους χάσεις;
Μήπως είναι θέμα τάξης;
Τύπου, αν χωρέσουν όλοι στην ίδια τσάντα θα είναι πιο τακτοποιημένοι μέσα στο κεφαλάκι σου;
Ή θα περιστρέφονται όλοι γύρω από σένα και δεν θα χρειάζεται να μετακινείσαι;

Δεν είμαι και άνθρωπος της θρησκείας...
Οπότε δεν με συγκινούν οι μοιρασιές.
Θέλω το χρόνο μου με τους ανθρώπους που κρατώ κοντά μου.
Και καμιά φορά τον θέλω σε αποκλειστικότητα.
Ή βρίσκεις το χρόνο.
Ή παίρνεις την τσάντα σου και πας στο καλό.
Όχι δεν θα μπω εκεί μέσα.
Και δεν τρώω μπάμιες.-





24 Αυγ 2011

Enter Sandman - Metallica

 Say your prayers little one
Don't forget my son
To include everyone
I tuck you in
Warm within
Keep you free from sin
'Til the sandman he comes

Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight

Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never never-land

Something's wrong, shut the light
Heavy thoughts tonight
And they aren't of snow white
Dreams of war
Dreams of lies
Dreams of dragons fire
And of things that will bite, yeah

Sleep with one eye open
Grippin' your pillow tight
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/m/metallica/enter+sandman_20092087.html ]
Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never never-land

(Whisper)
Now I lay me down to sleep (x2)
Pray the lord my soul to keep (x2)
And if I die before I wake (x2)
Pray the lord my soul to take (x2)

Hush little baby don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beast under your bed
In your closet in your head

Exit light
Enter night
Grain of sand

Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never never-land

We're off to never never-land

Take my hand
We're off to never never-land
Take my hand
We're off to never never-land

We're off to never never-land

BLOOD BUZZ - THE NATIONAL


CREEP - RADIOHEAD

21 Αυγ 2011

The man I admire

I want to do it like Bukowski...



Some of his awesome quotes...

"The nine-to-five is one of the greatest atrocities sprung upon mankind. You give your life away to a function that doesn't interest you. This situation so repelled me that I was driven to drink, starvation, and mad females, simply as an alternative."
Sunlight Here I Am: Interviews & Encounters 1963-1993, 2003

I could see the road ahead of me. I was poor and I was going to stay poor. But I didn't particularly want money. I didn't know what I wanted. Yes, I did. I wanted someplace to hide out, someplace where one didn't have to do anything. The thought of being something didn't only appall me, it sickened me . . . To do things, to be part of family picnics, Christmas, the 4th of July, Labor Day, Mother's Day . . . was a man born just to endure those things and then die? I would rather be a dishwasher, return alone to a tiny room and drink myself to sleep."
Ham on Rye, 1982

"Drinking is an emotional thing. It joggles you out of the standardism of everyday life, out of everything being the same. It yanks you out of your body and your mind and throws you against the wall. I have the feeling that drinking is a form of suicide where you're allowed to return to life and begin all over the next day. It's like killing yourself, and then you're reborn. I guess I've lived about ten or fifteen thousand lives now."
—Interview, London Magazine, December 1974-January 1975

"I was naturally a loner, content just to live with a woman, eat with her, sleep with her, walk down the street with her. I didn't want conversation, or to go anywhere except the racetrack or the boxing matches. I didn't understand t.v. I felt foolish paying money to go into a movie theatre and sit with other people to share their emotions. Parties sickened me. I hated the game-playing, the dirty play, the flirting, the amateur drunks, the bores."
Women, 1978

20 Αυγ 2011

Creative Beer





Κι όμως είμαι ακόμα εδώ... περνώ τον Αύγουστο στην άδεια Αθήνα, όμορφη δεν θα ξαναγίνει ποτέ της. Τουλάχιστον είναι άδεια και ήσυχη.
Θα γυρίσετε, δεν θα γυρίσετε; Τότε θα είναι η ώρα να φύγω εγώ, να πάω εκεί που δεν πιάνει ούτε δορυφόρος και να εξαφανιστώ για όσο περισσότερο μπορώ. Διακοπές το Σεπτέμβρη κοινώς, άντε να δούμε. Το κακό με αυτή την ιστορία είναι ότι έχω πήξει το χρόνο μου με project αν και Αύγουστος, και δεν προλαβαίνω να φύγω ούτε για ένα τριήμερο πριν το Σεπτέμβρη. Ήδη είναι σαββατοκύριακο και έχω περισσότερο πήξιμο από όλη τη βδομάδα. Φταίει βέβαια και το γεγονός ότι έχω κουραστεί να δουλεύω (και να πληρώνομαι όποτε τους καυλώσει) και δεν έχω πάει διακοπές να ξελαμπικάρω λίγο. Έτσι η μόνη ελπίδα για να βγουν και οι τελευταίες σταγόνες δημιουργικότητας από τον οργανισμό μου είναι η μπύρα. Μόνο που με τις μπύρες δουλεύω πιο αργά, κατουράω περισσότερο και χάνω χρόνο, αλλά χωρίς μπύρα σκέφτομαι λιγότερο ενδιαφέροντα πράγματα... οπότε, μπύρα!

Βαρέθηκα να ιδρώνω στην πόλη, θα προτιμούσα να ιδρώνω κάπου αλλού. Έτσι εξηγούνται και τα προηγούμενα post... το επόμενο που θα αρχίσω να αλλάζω είναι το μαλλί. Βαρέθηκα το artificial intelligence μαύρο και να βγαίνουν ρίζες με ξανθές ανταύγειες κάθε τόσο. Θα τα αφήσω στο φυσικό χρώμα τους και ο ήλιος του Σεπτέμβρη θα τα ανοίξει κι άλλο με την ελπίδα να χαζέψω και να γίνω πιο ευτυχισμένη μέσα στην άγνοια της ξανθωπής μπούκλας...

Όταν επιστρέψω με το καλό θα επιδιώξω και την αλλαγή επαγγέλματος... ιδανικά θα πάω κάπου να τακτοποιώ κονσέρβες σε ράφια και θα σταματήσω να εκπορνεύω την πένα μου. Αν το κάνω και βαρεθώ γρήγορα θα γίνω πρώτη είδηση ως η πρώτη που θα ξεκληρήσει κόσμο με καπάκια από κονσέρβες ντοματοπελτέ! Θυμηθείτε τα λόγια μου, τα συντηρητικά σκοτώνουν...


image source: http://www.oddee.com/_media/imgs/contrib/c10799.jpg

15 Αυγ 2011

Toffeet and cat...

Small things we do when we are too bored to do other staff... 

Cat doesn't approve that pedicure... it's a color scale fuchsia to pink on the left foot and dark blue to baby blue on the right...
 

Cat approves the toffeet pedi... same on both feet, 5 colors all pales, levander, pale green, milky white, pink toffee and nude... quite cute.

12 Αυγ 2011

No one can save you.

Είναι αστείο αν το καλοσκεφτείς. Τόση προσπάθεια, τόσος κόπος, τόση δουλειά και ακόμα κρύβεται μέσα σου. Μην θυμώνεις, εσύ του επιτρέπεις να κρύβεται. Όταν περνάς από εκείνο το μέρος του εαυτού σου με το φακό αναμμένο, δεν φωτίζεις ποτέ προς το μέρος του. Περνάς από δίπλα του σα να μην υπάρχει, αισθάνεσαι την παρουσία του, μυρίζεις το αίμα του, το αντιλαμβάνεσαι, αλλά το προσπερνάς. Ενδόμυχα, πιστεύεις ότι θα βγει από την κρυψώνα του κάποτε για να σε σώσει. Θα θεραπευτεί και τότε θα έρθει να σε βρει. Τότε θα πάψεις επιτέλους τις αναζητήσεις, θα χωθείς στην αγκαλιά του παλιού ήρωα και μάλλον θα πεθάνεις με την ησυχία σου.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα... μπούρδες.

Υπάρχει μόνο επειδή του το επιτρέπεις. Τρέφεται από το λευκό όνειρο που μάτωσες με τις προσδοκίες σου. Δεν θα βγει ποτέ αν δεν το τραβήξεις έξω. Δεν θα εμφανιστεί αν δεν το κοιτάξεις στα μάτια. Δεν θα σε σώσει, ακόμα κι αν προσπαθήσει. Δεν μπορεί να σε προστατέψει ένα πληγωμένο όνειρο. Δεν μπορεί να βγει ο ήρωάς του και να σε σώσει. Κανείς δεν μπορεί να σε σώσει όσο αναπνέεις. Κανείς δεν μπορεί να σε προστατέψει από τον εαυτό σου.
 

Αυτό που περιμένεις δεν θα έρθει ποτέ. Αν θέλεις να το συναντήσεις, άνοιξε τα μάτια σου, κοίτα μέσα σου και βρες το μόνος σου.



image source: http://www.thecomfortcompany.net/, http://images.sodahead.com/profiles/0/0/2/4/1/2/1/2/7/Black-Wolf-47245949715.jpeg

5 Αυγ 2011

Ένα σκύλο, τον ορίζοντα και το κελάρι.

Σιχάθηκα τη βρώμα των ανθρώπων και τον "πολιτισμό" τους. Πάω να ψάξω καμιά τρύπα να κρυφτώ. 

Βαρέθηκα τους φίλους και τις δύσκολες αποστάσεις τους. Όταν τους χρειάζεσαι, σπάνια είναι εδώ.

Λίγοι και άμα. Όλοι και κανείς.

Καλύτερα εγώ, ο σκύλος και το ποτήρι μου.



3 Αυγ 2011

Fav True Blood Quote

Είναι μερικά quotes από σειρές και ταινίες που απλά σου μένουν. Ξέρεις ότι οι σεναριογράφοι τα κέντησαν λίγο παραπάνω, δεν έβαλαν απλά δυο λέξεις δίπλα-δίπλα. Την έχτισαν την ατάκα! Το αγαπημένο μου από το True Blood το είπε η Pam...


"I don't know what it is about me that makes people think I want to hear their problems. Maybe I smile too much. Maybe I wear too much pink. But please remember I can rip your throat out if I need to. And also know that I am not a hooker. That was a long, long time ago."

image source: http://www.trueblood-online.com/wp-content/uploads/2010/04/pam.jpg